Tunne juristisi

Olen Leena Kivisalo, kaupanvahvistaja ja oikeustieteen maisteri Porvoosta. Valmistuin Helsingin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta. Olen erikoistunut perhe- ja jäämistöoikeuteen, koska olin jo opiskeluaikana kiinnostunut ”arjen juridiikasta” – niistä pienistä ja suurista asioista, jotka koskettavat meitä kaikkia elämiemme aikana.  Perhe- ja jäämistöoikeuden lisäksi erilaiset varallisuusjärjestelyt sekä talous- ja verosuunnittelu ovat tulleet töideni kautta erityisen tutuiksi.

Vuodesta 2006 alkaen työskentelin toimitusjohtajana korujen maahantuonti- ja myyntiyrityksessä ja vuodesta 2008 eteenpäin toimin pankkilakimiehenä. Pankissa työskentelyni aikana suoritin sijoituspalvelu- ja sijoitusneuvojan tutkinnot sekä hankin lisäkoulutusta yritysliiketoiminnasta. Olen toiminut kaupanvahvistajana vuodesta 2014 ja kesällä 2017 loikkasin yrittäjyyteen perustamalla yritykseni Omnilex Oy, jonka lakiasiaintoiminta kantaa lisänimeä Liikkuva juristi – Rörliga juristen.

Parasta yrittäjyydessä on se, että saan tehdä arvojeni mukaista työtä vankalla palveluasenteella. Perustin oman toimiston, koska haluan tarjota ihmisille laadukasta ja kohtuuhintaista, heidän tarpeidensa mukaan räätälöityä oikeudellista palvelua. Yritykseni palvelulupaus onkin, että asiakas saa palvelua nopeasti ja joustavasti ja aina asiakkaan elämäntilanne huomioiden. Osa toimeksiannoista sekä kaupanvahvistukset on mahdollista hoitaa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Palvelen asiakkaitani sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Yritykseni perusajatus on, että asiakastapaamiset on mahdollista järjestää niin yhteistyökumppanieni tiloissa, asiakkaan kotona kuin muuallakin asiakkaan toivomuksen mukaan sekä sopimuksen mukaan myös yrityksen postiosoitteessa. Liikkuvalla juristilla ei ole (vielä) erillistä toimistoa.

Olen hoitanut pankissa työskentelyni aikana tuhansia asiakastoimeksiantoja, joista jokainen on ollut omanlaisensa. Työstä keräämäni kokemuksen lisäksi olen hankkinut juridista lisäkoulutusta vuosittain ammattiseminaareista. Luen myös paljon alan kirjallisuutta ja artikkeleita, ja tutustun ajankohtaiseen oikeuskäytäntöön. Kehitän osaamistani jatkuvasti varmistaakseni työni laadun ja asiakkaideni tyytyväisyyden.

Minusta ihmisenä sen verran, että luen paljon muutakin kuin vain tiukkaa ammattikirjallisuutta ja pohdiskelen vapaa-ajallani niitä näitä koskien ihmisyyttä ja sen syvintä olemusta. Nautin kulttuurin kuluttamisesta ja tekemisestä, ja koen iloa sielukkaista ihmisistä ja asioista. Liikun paljon ja monipuolisesti, ja nyt kun kasvatan lokakuussa 2016 syntynyttä poikalastani, huomaan että Liikkuva Juristi joutuu liikkumaan lähes enemmän kuin laki sallii kun pikkuiseni viipottaa vauhdikkaasti yhdestä oppimiskokemuksesta seuraavaan!

Jos haluat kuulla, miten voin auttaa sinua, ole minuun yhteydessä puhelimitse 0400 242 141 tai sähköpostitse leena.kivisalo@omnilex.fi. Puhelimitse tapahtuvat yhteydenotot kannattaa ajoittaa arkipäiville kello 9 ja 15 välille – ellen pysty vastaamaan, soitan takaisin mahdollisimman pian!

Puhelin

0400 242 141